Rich Meals levert elke dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Nederland (zonder Limburg)

Rich Meals | Verse kant en klaar maaltijden aan huis - Nederland

Woensdag
Alleen voor provincies: Noord-Holland, Zuid-holland en Noord-Brabant

Zaterdag

Belgie (met provincie Limburg)

Rich Meals | Verse kant en klaar maaltijden aan huis - FIBA

Dinsdag

Vrijdag

INFORMATIE OVER BEZORGING

Het is natuurlijk heel fijn om je bestelling te volgen. Met name omdat het maaltijden zijn. Om deze reden werken wij samen met een externe partij die zeer nauwkeurig onze bezorgers in de gaten houd. Bij je bestelling krijg je een unieke track & trace code, waarin je de bezorger live via een interactieve map ziet rijden. Zo weet jij wanneer je maaltijden bezorgd worden, zodat je er meteen van kan genieten!

Op elke leveringsdag zullen onze bezorgers rond 06:00 ‘s ochtends vanuit de keuken vertrekken om de maaltijden bij je thuis te bezorgen.
Zodra de bezorger onderweg is, krijg jij een mailtje met een unieke track en trace code om de bezorger te volgen.
Mocht er iets niet kloppen met je bestelling, zal de bezorger altijd vooraf contact met je opnemen met het ingevulde telefoonnummer die je bij het afrekenen hebt ingevuld.

Geen enkel probleem. Wij zullen de maaltijden bij de buren bezorgen en jij krijgt een briefje thuis bij welke buren de maaltijden zijn afgegeven. Als bedankje voor de buren krijgen zij 15% korting op de maaltijden van Rich meals.

Klopt je bestelling niet, ben je iets vergeten of wil je nog iets dringend wijzigen. Neem dan contact met ons op via tel. nr.: 06-48203659. Vermeld je bestellingsnummer (te vinden in je bevestigingsmail) en naam. Zo kunnen wij jou snel en efficient helpen het probleem op te lossen.

Je kunt ons ook altijd bereiken via e-mail: info@richmeals.nl