Over Rich Meals

Bespaar tijd

Geen boodshappen doen en zelf koken bespaard je gemiddeld al zo’n 25 minuten per dag.

Variatie in wat je eet

Proef de veelzijdigheid met ons uitgebreide assortiment aan verse maaltijden en eet elke dag wat anders.

Verse maaltijden

De maaltijden zijn gemaakt met dagverse ingrediënten door onze koks en worden vers thuis bezorgd.

Kant en klaar maaltijden van restaurant kwaliteit

Kant en klaar maaltijden krijgen normaal altijd snel het oordeel dat het niet goed smaakt en standaard is. Ik wil hier met Rich Meals verandering in brengen. Mijn passie en kennis wil ik terug laten komen in onze maaltijden. Door te werken met dagverse ingrediënten bereiden wij maaltijden die rijk zijn van smaak. Lees hieronder meer over onze werkwijze.

 

Kijkje in de keuken

Onze keuken is goed gekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit

In onze keuken werken wij alleen maar met dagverse producten en met het beste keukenapparatuur, zodat wij elke dag weer verse maaltijden kunnen voorbereiden die rijk blijven van smaak.

Met een passie voor koken ben ik Rich Meals begonnen en streef ik samen met mijn team om elke dag weer hoogwaarde maaltijden af te leveren die zijn gemaakt van verse en eerlijke producten. Jarenlang heb ik ervaring en kennis opgedaan in het hogere segment van de horeca. Als student van meesterkok Otto Nijenhuis heb ik veel geleerd om met verse kruiden en vergeten groentes de heerlijkste maaltijden voor te bereiden.

In de keuken werken wij met de nieuwste apparatuur om onze kwaliteit en smaak te waarborgen. Zodra onze producten hun kookpunt bereikt hebben worden deze direct terug gekoeld door onze “blast chiller”. Hiermee wordt er met een hoge snelheid koude lucht over de maaltijden geblust, waardoor de bacteriegroei zo min mogelijk kans krijgt en en dit ten goede komt van de houdbaarheid en kwaliteit.

Door Richy Thonhauser – oprichter

 

Bezorging en Levering

Richmeals werkt vanaf 2023 samen met Trunkrs om jullie maaltijden nog sneller en efficiënter te bezorgen. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten beter van dienst zijn en de kwaliteit van onze bezorging blijven verbeteren.

Met onze eigen Rich Meals bussen blijven we op dinsdag bezorgen in regio Limburg. We hebben daarnaast drie bezorgmomenten in de week, waardoor we heel Nederland en België kunnen bedienen. Door weer en wind zorgen wij dat iedere klant op tijd zijn maaltijden ontvangt.

Het bezorgschema ziet er als volgt uit:

 • Dinsdag: Levering in België door Trunkrs en regio Limburg met onze eigen Rich Meals bussen.
 • Woensdag: Levering door heel Nederland via Trunkrs.
 • Vrijdag: Levering in heel België en Nederland via Trunkrs.

Afhaalpunten

Het is ook mogelijk om onze maaltijden af te halen in onze specifieke afhaalpunten. Door het hier te laten bezorgen betaal je geen verzendkosten en kan jij de maaltijden ophalen wanneer het jouw uitkomt.

Wij hebben verschillende afhaalpunten in Nederland en België. Door de maaltijden op deze specifieke punten af te leveren, zorgen wij ervoor dat onze maaltijden ook af te halen zijn in bijvoorbeeld sportscholen of kantoorruimtes.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op via het formulier.

  Vul het formulier in

  Close
  1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk
  ×